Следва

Дневен ХОРОСКОП - 21.05.2020

5 неща, които не знаехме за Тифани, другата дъщеря на Тръмп

26-годишната дъщеря на Доналд и Марла Мейпълс

Celebrities преди 3 години

В сравнение с братята и сестрите си Иванка, Ерик, Доналд-младши и Барън, по-малката дъщеря на Доналд Тръмп не обича светлината на прожекторите и стои настрана от всички заобикалящи я скандали.

Кръстена на небезизвестния бутик Tiffany & Co., помещаващ се в Trump Tower, Тифани Ариана Тръмп, 26, е дъщерята на Марла Мейпълс - втората съпруга на Доналд Тръмп (след Ивана). Като единствено от по-големите деца на Тръмп, на което не е отредена роля в администрацията, Тифани се явява абсолютната енигма на противоречивата президентска фамилия. Едно нещо е сигурно - лайфстайлът на русокосата девойка няма нищо общо с този на братята и сестрите й. Ето й ПЕТТЕ неща, които не знаехме за Тифани Тръмп:

1. Не е близка с Първото семейство
След развода на родителите й през 1999 г., Тифани остава да живее при майка си в Калифорния. "Нямам представа какво е в живота ти да има типична бащина фигура", казва младото момиче пред списание Du Jour. "Той не е от бащите, които идват да проверят как си, или с които ходиш на плажа, но е вдъхновяващ човек." През 2017 г. в радиоинтервю с Хауърд Стърн Доналд казва, че в годините Иванка и Доналд-младши дори опитват да я премахнат от завещанието му.



2. В преследване на музикална кариера
Изборите за кариерно развитие при Тифани са сведени до два - или да стане адвокат (след като завършва Право в Принстън), или да стане поп сензация. През 2011 г., на 17, Тръмп издава парчето Like a Bird, като също го изпълнява в предаването на Опра Уинфри. Пред известната тв-водеща Тифани разказва: "Обичам музиката. Това е голямата ми страст."

3. "Евтина" рокля на важно събитие
Баща й може и да е милиардер, но преди 4 години момичето не успява да открие подходяща рокля за Републиканската национална конвенция, затова облича модел от разпродажба в Bloomingdale’s. За протокола - дори на намаление, дори финално, предлаганите в Bloomingdale’s стоки не се смятат за евтини. Но такъв е животът, когато носиш фамилията Тръмп.

4. Позира "гола" с майка си
Година преди баща й да спечели президентските избори в САЩ, Тифани и майка й Марла, модел и тв-звезда, участват в независимия арт проект Confessional, където със силата на изкуството се борят срещу стереотипите на модерното общество, позирайки голи.

5. Приютява бездомни животни
Тифани и гаджето й Майкъл Булос спасяват първия си домашен любимец - Петълс, бездомно коте - през юни 2019 г., а после и осиновяват и Ориндж Кръш (по-късно става Симба). Симба двойката открива изоставен в къща, която е на път да бъде разрушена. Момичето не пропуска шанс да излъчи основното послание, което е приело като своя мисия: adopt-don’t-shop!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.