Следва

Пластичните операции, без които Шер нямаше да изглежда по същия начин

И от Anastasia Beverly Hills пускат спирала

Първа по рода си спирала ще излезе на пазара и от Anastasia Beverly Hills

Face преди 3 години

Радостните вести за първата спирала на Huda Beauty са последвани от още по-щастливите новини за пускането на първи вид спирала и от Anastasia Beverly Hills. Бюти магнатите, тотално овладели секциите със сенки за очи, помади и моливи за вежди, се впускат в ново приключение, за да задоволят и mascara-нуждите ни.

 


Beauty Starter: Анастасия (Beverly Hills) Соаре, американо-румънската история на успеха и Революцията на веждите


Официалното име на продукта е Lash Brag Volumizing Mascara - съвсем оправдано, след като превръща миглите ни в нещо, с което си заслужава да се хвалим (brag), уверява ни асистент бюти редакторът на Allure Ангела Тракошис. Формулата е кремообразна и идва с обещание за дълготрайност, каквато не сме срещали досега. Спиралата не е водоустойчива, а нанасянето се случва много лесно, благодарение на съставките, наподобяващи "балсам за мигли", които изглаждат текстурата със самото нанасяне. Апликаторът идва във формата на пясъчен часовник, за да достигне до всеки един косъм - основната цел на Lash Brag спиралата.

 

Според официалното изявление на Anastasia Beverly Hills, начините за употреба и експлоатация на спиралата са три - 1. като нанесем сравнително малко количество - само един пласт, който да покрие и удължи миглите; 2. два слоя, за да направим миглите си още по-плътни и дълги; 3. три слоя, за да придадем на миглите "екстремни обем и дължина".


Не знаете защо продуктите на Anastasia Beverly Hills са толкова култови? Нека ви разкажем...


Нямаме търпение да тестваме продукта сами - убедени сме, че линията на безкомпромисно качество на ABH продуктите няма да бъде прекъсната, което ни кара и да бъдем толкова сигурни в качествата на спиралата, макар че е първа по рода си за марката. Lash Brag идва в два размера (full-size версия - $24, и mini версия - $13) и е достъпна на anastasiabeverlyhills.com, съвсем скоро и в магазините на Sephora.

More Face