Следва

We love: диамантен поклон пред природата от Chopard

Идеалните 6 емоционални покупки до 600 лева

All you need is... бъкет шапка, изумрудена рокля, розови очила и Huawei P40 lite!

Shopping преди 3 години

По принцип сме разумни момичета - преценяваме рискове, степен на "нужност" и приложимост на всяка своя покупка. Веднъж на сезон обаче си позволяваме лукса от емоционална покупка - такава, с която си се представяме поне 2 месеца преди да закупим... с която се сънуваме... с която впоследствие свързваме цели периоди от живота си... на която сякаш дължим хиляди щастливи мигове, успехи, постижения, преживявания и прочее.


Какво е общото между имението на Кайли за $36.5 милиона и Huawei P40 lite


Имайки предвид сътресението на нормалността, което преживяваме всички, сме устремени този сезон да съчетаем въпросната една емоционална покупка с разумна обосновка, така че да не се чувстваме прекалено виновни, след като веднъж сме въвели координатите на банковите си карти. По този начин не само стимулираме сетивата си, но и инвестираме интелигентно.

Основната линия, по която се водим за шестте идеални емоционални покупки в галерията горе, е цветова, но без да губим времето ви излишно - уверете се сами!


Huawei P40 lite откриваме в магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, партньорите на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други партньори на дистрибутора Polycomp, на препоръчителна цена от 599 лв. при свободна продажба или със съответната оферта с абонаментен план от мобилните оператори.

More Shopping