Следва

Kylie Skin @ Douglas от днес!

Пластичните операции, без които Шер нямаше да изглежда по същия начин

A trip down memory lane по случай 74-ия рожден ден на легендарната Шер!

Celebrity beauty преди 3 години

На 20 май Шер навърши 74-ия си рожден ден - трудно е за вярване, но не и невъзможно, ако имате поне бегла представа колко всъщност работа е свършена по лицето й. Не ни разбирайте погрешно - Шер изглежда впечатляващо за възрастта си (на практика изобщо не е мръднала, сравнявайки със снимки отпреди) и бихме дали мило и драго да успеем да повторим резултата. С добър ген и малко повече усилия от обикновеното, всичко е постижимо!

Проследяваме къде какво пипнато има Шерилин Саркисян ЛаПиер Боно Алман в редовете по-долу:

По лицето
Първата пластична операция на легендарната певица е датирана от 1974 г., когато арменката е на 28. В интервю звездата признава, че носът й винаги е представлявал особен комплекс, ето защо решава да го оперира: "Поглеждах се на екран и виждах само носа си - огромния си нос." В архива на таблоидните издания има сведения за три извършени операции на носа й.


Кое беше, но вече не е тренди в пластичната хирургия


В допълнение към ринопластиката, Шер посяга и към лицевите импланти, за да направи скулите си по-изразителни, като ги повдига.

Друго, за което не се срамува да разкаже, е честият фейслифт: "Да, правила съм си фейслифт. Кой не е? Всички говорят колко се страхувам от старостта, но истината е, че в нашата професия да остарееш и да слезеш от сцената са еднозначни неща." Гледайки към Шер, от вчера на 74 г., с увереност можем да твърдим, че не е тръгнала никъде да си ходи - следователно, фейслифтът си върши работата.


Големите любовни истории: Сони & Шер "I (Don’t) Got You Babe"


Британският пластичен хирург Ник Милейевич вярва, че за да поддържа обема на лицето си, Шер често прибягва до един специален вид инжекции: "Мисля, че често се възползва от Ботулиновия токсин, за да намали бръчките и да предотврати отпускането на кожата. Очевидно използва филъри, защото подкожните мазнини изчезват с възрастта, в резултат на което се губи обемът на бузите и скулите - затова тези места трябва да бъдат запълвани." Специалистът не пропуска да обясни и перфектното състояние и подчертаната еластичност на кожата й: "Този ефект се постига с чести лазерни терапии, плазмотерапии и висок клас козметика - бяла и декоративна. Със сигурност не пропуска и поддържащите процедури за пигментни петна и капиляри."

Сравнявайки архивни фотографии с по-съвременните, дори с просто откриваме и разлики в обема и контура на устните (особено горната).


10 криворазбрани факта за Ботокса, които е нужно да обясним


По тялото
Шер има поставени гръдни импланти - and that's a fact, който научаваме от първо лице. Хирурзите отбелязват обаче, че не е невъзможно операцията да е еднократна - от 1980-та, когато е извършено поставянето, гърдите й следва да се преправяни поне няколко пъти.

Преди години в едно от стотиците си интервюта Шер казва също, че е "решила проблема с излишните килограми завинаги". Което, да - говори за липосукция. Вероятно повече от веднъж. Според експертите по пластична хирургия, тънката талия на Шерилин също е постигната, посредством "ножа". По учебник, за такъв резултат се изисква премахването на няколко ребра - певицата не е потвърждавала подобен факт.


Лена Перминова за ефекта от абдоминопластиката два месеца по-късно



Истории от живота: Шерилин Саркисян ЛаПиер Боно Алман


За да обобщим - според редица чужди издания операциите на Шер надхвърлят 60! Холивудската легенда отрича по-голямата част от тях, като си признава единствено за гръдните импланти, ринопластиката и фейслифта: "Де да имах толкова операции, колкото ми приписват... Бузите ми са същите, които съм имала през целия си живот. Не съм стягала дупето си оперативно. Не съм премахвала ребра - това пък е просто невъзможно! Когато го чух, направо щях да припадна. И все пак, ако някой ден реша да зашия гърдите за гърба си, ще го направя! И това си е изцяло моя работа - не засяга никого."

Unapologetic Шер - обожаваме я!!!


Източник: Grazia Русия

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя