Дневен ХОРОСКОП - 22.05.2020

Дневен ХОРОСКОП - 22.05.2020

В петък ще откриете за трудно да поддържате лоялност в отношенията си с хора, които вършат грешни, злонамерени неща и то съвсем умишлено. Ще бъде трудно, почти невъзможно, да ги подкрепите, както и да ги разубедите от собствените им намерения. Предстои ви ден, който е важен за романтичните ви и любовни връзки; възможни са разговори, свързани с бъдещо съжителство или брак. Не допускайте манипулативни действия от страна на децата, които искат да постигнат желанието си на всяка цена. Особено настоятелни и находчиви са тези, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Овен, Лъв, Стрелец: предстои добър момент за планиране на семейния бюджет. Това всъщност е повече от необходимото поради предстоящи важни събития и разходи. Днес ще трябва да обсъдите с роднини, приятели или колеги финансови ангажименти. Много от вас ще имат срещи и разговори с приятели. В петък може да се разстроите от лоши новини за някого, когото познавате. Любовният ви живот не предлага добри изненади, за съжаление.

Телец, Дева, Козирог: ще проведете разговор за бъдещето на ваш роднина или близък приятел. Той/тя може да ви помоли за съвет, мнение, насоки по дадена тема. Любовният живот на повечето от вас ще бъде подчертано интригуващ, въпреки че може да не се развие не точно както очаквате. Като цяло денят ще бъде благоприятен за получаване на пари, работа с финансови документи и др.

Близнаци, Везни, Водолей: опитайте се да поддържате баланс между семейството (дома) и професионалните си задължения; опитайте се да отметнете повече задачи в работата си днес, за да си осигурите спокойствие през уикенда. Разговорите с приятели ще ви изненадат с получена от него информация. Възможно е да има усетите краткотрайно напрежение в брачните си отношения. В любовта трябва да проявите склонност да направите отстъпки или компромиси, тъй като не е време за битки.

Рак, Скорпион, Риби: в петък ще изпитате безпокойство, свързано с проблем в дома ви или възникване на неочаквани домашни ремонти. Бъдете внимателни, когато купувате нови предмети или дрехи. Ще бъдете по-активни в любовните и семейните си отношения. Нова любовна връзка може да създаде неочаквано напрежение у роднини или приятели. Внимавайте за какво харчите парите си, особено ако се надявате на нов доход следващата седмица.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.