Следва

Наоми Кембъл - 50!

Ирина и малката Леа - под дъжда танцували, пеели, лудували

Карантинено...

Celebrities преди 3 години

Модният месец е отложен, фотосесиите са рядкост, а пътуванията са много, много ограничени, което автоматично отменя по-голямата част от обичайните занимания и задължения на топмодела Ирина Шейк - за щастие на малката Леа. 3-годишната дъщеричка на Ирина и актьора Брадли Купър се радва на пълното внимание на известната си майка, благодарение на принудителната отпуска, в която е поставена.

Въпреки среднощните разходки с новия си романтичен партньор, Шейк отделя достатъчно време за игри в парка с Леа, макар че в Ню Йорк е доста дъждовно.


12 пъти Ирина Шейк "по без бельо"


Соанирана, разбира се, в Burberry и готова за папарашки снимки, дори и off-duty, Ирина изглежда угажда на всеки каприз на малката злотокоска. В резултат получаваме импровизираната сесия на mother-daughter дуото, за да усмихне уикенда ни.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.