Следва

Еволюция на вечността: Levi's 501

Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за Jacquemus

You ROCK granny!

All fashion преди 3 години

Симон Порт Жакмюс успява за пореден път да покаже, че идеята е водещото, останалото са подробности, понякога наречени ограничения, като самоизолацията, например. Тези нетипични условия обаче, взети в добри ръце, могат само да засилят креативността. В рекламната кампания за пролетно-лятната си колекция креативният шеф на марката снима собствената си баба Лилин.


in Provence: Jacquemus става на 10 с епично шоу


Госпожата е много приятна, следва да признаем, като на снимките позира сред селски пейзажи, облечена ефектно в най-ярките тенденции на сезона – от роклята-бестселър La robe Manosque, която отбеляза невероятни продажби независимо от карантината, до силно разпознаваемите за френския бранд мини чантички и огромни шапки.


Nous t'aimons, Simon! Честити десет, Jacquemus!


Сладко е, че фотограф на рекламната кампания е самият дизайнер, като в подготовката и заснемането на сесията нямат участие никакви странични хора - в занятието не са ангажирани нито осветители, нито фризьори, нито визажисти. Самият Жакмюс споделя, че тази кампания е много особена за него - усеща я много искрена, много топла, а виделите я специалисти твърдят, че поредицата рекламни кадри е глътка свеж въздух сред огромното количество професионални снимки със звезди от първа величина и може да се очаква, съвсем справедливо, да се превърне в отправна точка за нова посока в рекламната индустрия.


Истината за #newjob на Jacquemus


 

 

More All fashion