Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

За родените под знака на Овен седмицата предопределя динамични събития и отговорни ангажименти, свързани с възрастни роднини или хора, които разчитат на помощта ви. Предстои изпълнението на важни планове, свързани с представители на Риби; очаквате разговори с хора, родени под знака на Рак; бързате да изпълните споразуменията със Скорпион.

С много отношения седмицата ще бъде по-благоприятна за представителите на и над 35-годишна възраст, тъй като по-младите са склонни да бъдат по-нетърпеливи в действията и решенията.

Семейството ви ще изиграе важна роля в делата ви, особено роднини, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Сериозните разговори, които ще проведете с тях, или отговорните решения, които ще вземете заедно, ще окажат огромно значение върху живота ви като цяло.

Седмицата изисква вземането на решение, свързано с появата на нов член на семейството ви.

Периодът е благоприятен за пътувания, срещи със стари и нови познати, за почивка и релакс на интересни или важни за здравето места.

Финансовите ви дела няма да внесат особена драма или неочаквани притеснения в ежедневието; нещата се развиват главно според това, което сте планирали или очаквали.

Разговор с представител на Близнаци, Везни или Водолей, свързан с нова дейност, нов източник на доходи и т.н., може да провокира мислите ви в доходоносна посока.

Хороскоп

Още от Astro