Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще останете сериозно изненадани от информация, получена от разговор с приятели. Може да се изненадате от събития или решения, свързани с техния живот или с личните им планове за бъдещето.

Седмицата се очертава като по-скоро сложна за семейните ви отношения, но в повечето случаи това има връзка с желанието на някого другиго да дава съвети или насоки в живота, без вие реално да ги търсите. Връзките с родители или хора на по-високо социално положение ще се развиват сложно.

Интимните връзки с по-голяма възрастова разлика между партньорите ще бъдат подложени на изпитание. Възможно е подобни взаимоотношения дори да се разпаднат, след като известни вътрешни и външни борби за надмощие, неуспешни опити за адаптиране към различията в начина на живот.

Минали преживявания ще ви напомнят за себе си чрез хора, които ще срещнете или които ще ви потърсят съвсем неочаквано. Няма да останете очаровани от подобни събития, но все пак им дайте шанс, ако това е възможно. Опитите за възраждане на предишна любовна връзка ще се провалят – в повечето случаи с гръм и трясък.

Благоприятните тенденции, на които ще бъдете изложени, ще ви помогнат да се стабилизирате финансово чрез различни възможности за работа, допълнителни доходи и други.

Хороскоп

Още от Astro