Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, ви предстои седмица, в която ще имате отговорни ангажименти, свързани с документ, договор, уреждане на важни финансови или професионални отношения.

Не е изключено потокът от информация, който ще получите през седмицата, да създаде вътрешно напрежение у вас; опитайте се да запазите самообладание и да контролирате емоциите си, за да не страдате самите вие.

Седмицата предполага отлагане на среща или събиране, а причината за това може да бъде собственото ви решение или възникване на неочаквани нови обстоятелства.

Като цяло ще намерите за трудно да планирате каквото и да било тази седмица, тъй като динамиката на събитията и емоционалността ви ще ви поставят в различни и неочаквани ситуации.

Периодът е важен и конструктивен за вас, но също така може да представлява време за раздяла, която да отвори вратите пред нови неща и хора в живота ви.

Не е изключено през седмицата да се наложи да проявите инициатива за разговор или среща с мъж; темата на разговор е бизнес ориентирана, конструктивна, без излишни емоции и без никакви предварителни очаквания.

Идните седем дни са благоприятни за пътуване, особено ако е свързано със среща или предстоящи преживявания с приятели, романтичен партньор или роднини.

Хороскоп

Още от Astro