Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще ви бъде трудно да разберете и подкрепите решенията и действията на млад мъж в семейството ви или близкия кръг приятели. Младите двойки ще преминат през период на смут поради сериозни различия в плановете и желанията си за бъдещето.

През идните седем дни ще ви бъде трудно да общувате хармонично с децата си – независимо дали са ваши, или работата ви изисква общуване с тях. Ще се ангажирате с решаването на различни проблеми или трудности, но с методи, които няма да им се понравят. Вероятно ще е добре да отделите повече време, за да поговорите с тях предварително и да обясните откъде произлизат действията и решенията ви.

Седмицата ще ви постави в най-различни деликатни ситуации, тест на житейския опит, събран досега, и житейските уроци, научени чрез различни изживявания. Всичко зависи от това как ще преминете през предстоящия период: дали ще успеете да оцелеете без големи катаклизми, или съдбата ще ви притисне по труден начин да научите още няколко урока за нещата от живота.

Покупките (особено на скъпи артикули) трябва да се правят много внимателно, след сериозни пазарни проучвания (цена/ качество), преди да бъдат осъществени. Съветите на хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог, са добри, но не ги следвайте на сляпо.

Хороскоп

Още от Astro