Следва

Huawei стартира Тrade In кампания за обратно изкупуване на стари телефони при покупка на нов от серията P40

Дневен ХОРОСКОП - 26.05.2020

Седмичен ХОРОСКОП - 25.05 - 31.05

Astro преди 3 години

Във вторник ви очакват значителнот повече задачи на работното място. Преминавате през период на застой или по-голям стрес, но не трябва да позволявате негативните чувства да вземат превес в съзнанието ви. Контактите ви с представители на различни институции могат да бъдат придружени от недоразумения, липса на професионална комуникация и маниери. Предстои да обсъждате новини или промени в живота на млад човек от близкото си обкръжение. Мъжете под 35-годишна възраст ще изпитат силни емоции, свързани с новини или документ, касаещ дома или семейството. 

Овен, Лъв, Стрелец: вторник се очертава да бъде натоварен ден, предполагащ различни неотложни задачи и отговорности. Моментът е подходящ за различни срещи и разговори с хора от близо и далеч. Като цяло, можете да очаквате развитието на интересни събития. Обстоятелствата днес са по-благоприятни за развитието и изпълнението на важни задачи, така че планирайте добре времето и приоритетите си.

Телец, Дева, Козирог: емоционалната нестабилност върви ръка за ръка с днешния ден - свръхчувствителността и нетърпението също. Загубата на време и енергия няма да бъде от полза, както днес, така и през всеки останал ден. Вторник благоприятства планове и действия, свързани с пътувания или работа с хора от други населени места. Финансовите ви дела (ако се занимавате с такива) ще имат благоприятно развитие.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще се появи напрежение, свързано с различни неочаквани събития. Предстои да проведете разговори с приятели, за които ще бъде важно да споделят свои преживявания; може да искат съвет или друга услуга. Денят е благоприятен за занимания с имоти, ремонти или подобрения в дома.

Рак, Скорпион, Риби: днес е важно да останете стабилни и да не допускате нежелано развитие на конкретни ситуации. Не е изключено да ви натъжи новина, която ще засегне човек, когото познавате. Може да се изненадате от неочаквани приходи или новини, свързани с финансовите ви интереси.

More Astro