Следва

Дневен ХОРОСКОП - 27.05.2020

Малката племенница на Ирина Шейк й е одрала кожата

Ира прилича на Шейк повече от собствената й дъщеря Леа

Celebrities преди 4 години

Сестрата на Ирина Шейк е многодетна майка - Татяна Петенкова отглежда прекрасни син и две дъщерички, по-голямата от които току-що навърши 14 години.

Момиченцето, кръстено на леля си Ирина, расте и хубавее с всеки изминал ден - неслучайно Интернет ползвателите вече предричат да тръгне по стъпките на Шейк, но засега изглежда не бърза да пораства.

Преди дни Петенкова сподели в социалните мрежи мила снимка на Ира и по-малката й сестричка Емили, чието лице родителите все още не показват поради невръстната възраст. На кадъра обаче красотата на Ирина оставя без дъх - плътни устни, гъста коса и огромни очи, досущ като тези на леля й.

С тези природни дадености, подкрепата на звездната си леля и малко повече късмет, сме убедени, че светло бъдеще очаква малката Ира в модната индустрия.

Тийнейджърката вече се е сдобила с добре поддържан Инстаграм акаунт, в който я следват около 2 500 човека.

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.