Следва

6 ярки червила за абсолютен mood boost

Хейли Бийбър и хейтъри "се обиждат" на пластични операции

Haters gonna say it's Photoshopped.

Celebrity beauty преди 3 години

Миналата седмица в Инстаграм се появи пореден пост, който сравнява визията на "предишната" и "сегашната" Хейли Бийбър: една от снимките е на Хейли като тийнейджър, а другата е датирана отпреди няколко месеца. С това сравнение авторите на поста целят да илюстрират как се е изменило лицето на Хейли - тогава Болдуин, сега Бийбър - посредством пластични операции.

След поредица подобни публикации обаче, изглежда търпението на модела се изчерпа и този път отговори доста остро на поднесената критика:

"Престанете да използвате снимки от визии, по които са работили професионални гримьори! Не изглеждам като на снимката отдясно. Никога не съм пипала нищо по лицето си. И още нещо - ако ще сравнявате мои снимки от 13- и 23-годишна възраст, поне изберете такива, които не са минавали никаква обработка", коментира Хейли.


Споделената бюти рутина и Хейли и Джъстин Бийбър е дефиницията на modern romance


Фенове на младата госпожа Бийбър, естествено, се застъпиха за нея, като посочиха, че само хора, които й завиждат, са способни да правят толкова смели предположения, при това - неверни.

"Тя притежава естествена красота, която няма нужда да бъде правена още по-перфектна. Хейли е красива - и не само външно!"

В днешно време подобни спекулации се въртят около доста от най-известните моделски имена - Кендал Дженър и всички слухове около предполагаемата й ринопластика, сестрите Хадид, особено Бела, за които едва ли не се твърди, че нямат нищо "свое" останало по лицата си, и прочее. В интерес на истината, от всички изброени Хейли изглежда като "най-ненаправена" - съдим най-вече по изразителните черти на лицето й, които не личи да са изменяни. Колкото до спекулациите, такива винаги ще има - убедихме се от цифрата, която са дали други недоброжелатели, като предполагаем брой операции, на които в годините се е подлагала Шер - и колко са корекциите й всъщност.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 седмица

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"