Великолепната петорка: най-модерните

Великолепната петорка: най-модерните "баби" в Instagram

A star was born. 

Кой каза, че популярността в инстаграм е възможна само ако миниатюрните бикини ви седят добре? Ако не сте се убедили в противното с примера на разкошната Селест Барбър, която без данни за модел успя да се появи на корицата на Vogue два пъти през 2019 г., ще продължим да ви разказваме за нетипични блогъри с армии от фенове. Днес на дневен ред са най-модерните, готини и красиви "баби“ на Instagram, чиято възраст е от 55 години до 91 години. Някои от тях носят неща от най-новите колекции на Celinè и Botegga Veneta, други слушат агресивен рап и не се колебаят да се разхождат с гъзарски колелета... Тези невероятни жени имат едно общо нещо - те знаят как да се наслаждават на живота по-добре от много 20-годишни.

Грис Ганем, 55-годишна

Грис - бивш личен треньор от Монреал - днес споделя модни снимки в Instagram с около 300 хиляди фенове. Визитна картичка на Ghanem е безупречна боб прическа и благородна сива коса. Тя майсторски овладява всички най-нови тенденции и лесно може да даде златен съвет на всеки млад посетител на Fashion Weeks.

Бъди Уинкъл, 91-годишна

Бъди е най-харизматичната и безстрашна героиня от компилацията. "Stealing your man since 1928", се казва в нейното описание в Instagram. Бъди все още има тълпа фенове - почти 4 милиона. Тя е живо доказателство, че очевидец на Втората световна война може лесно да носи свръхмодерни дрехи, вкл. рокли от латекс и пайети с гащеризони на своите 91. 

Линда Родин, на 72 години

Американката Линда Родин е идеалната възрастна жена. В миналото ангажирана с моделство и стайлинг, днес тя споделя с последователите си в Instagram, на брой почти 300 хиляди, купчини розови божури, любимия пудел Уинкс и извънредно сполучливите си модни комбинации. 

Лин Слейтър, 66 години

Лин живее в Ню Йорк, преподава в университета Фордъм и учи зрели жени да се обличат интересно и с вкус. Днес Слейтър има 729 000 последователи в Instagram, а пресата я нарича, основателно, "модна сензация".

Мей Мъск, 72 години

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.