Чисто и просто: Ирина Шейк за Intimissimi

Чисто и просто: Ирина Шейк за Intimissimi

Ain't she wonderful!!!

Ирина Шейк е лице на поредна рекламна кампания на бранда за бельо Intimissimi. В мрежата се появиха снимки, на които супермоделът позира в секси полупрозрачен сутиен, модел Sveva. Новият, прилепващ за тялото сутиен е изпълнен от нежен микрофибърен тюл. "Лек, комфортен, деликатен и женствен," характеризират от бранда новия си потенциален бестселър.

Новото бельо е съобразено с настъпващия летен сезон - меко при допир, деликатно сливащо се с кожата, с почти невидими очертания. Независимо от лекотата на материала, кройката обезпечава прекрасна поддръжка на гърдите. В комплекта влизат и бикини от линията Invisible Touch, ушити от същия нов материал с необработен краища и съблазнителна кройка.


Черно и бяло в нас се преплитат: Ирина & Intimissimi


Ирина Шейк далеч не първи сезон е посланик на бранда Intimissimi. Всъщност, сътрудничеството им започва през 2007 година, три години по-късно Ирина става основна рекламна фигура и присъства всеки сезон в кампаниите. Наброяваме десетки рекламни кампании, разнообразни и обезателно атрактивни, все едно дали се рекламира по-сдържано или направо неустоимо секси бельо. Ирина наистина умее да интерпретира посланието на италианската марка перфектно, факт и този път.


Ирина и малката Леа - под дъжда танцували, пеели, лудували


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.