Следва

Денят, в който Даяна и прочутата й "рокля на отмъщението" шокираха света

Дневен ХОРОСКОП - 27.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Способността ви да проявявате разбиране и съпричастност към хората, които преминават през трудни моменти, е много важна в конкретния период. Днес ще се наложи да помислите повече за другите, отколкото за себе си. Сряда идва с предпоставки за благоприятно разрешаване на стресова ситуация в дома, което може да се случи и благодарение на помощ отвън. Денят носи добри новини, свързани с роднина или близък човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Сряда е благоприятен ден за обмисляне на бизнес или професионални планове, чието разработване предстои в следващите 9-10 дни. Може да се наложи да осъществите важна промяна в бизнеса си, начина на работа или да придобиете нови знания за кратък период от време. В любовта не приемайте всяка казана дума и споделена информация за чиста монета. Време е да осъзнаете (ако още не сте го направили), че не всеки коментар или забележка за любовния ви живот е добронамерен.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще се заемете с различни задачи, свързани с дете или млад човек. Обърнете повече внимание на приятелите и роднините си, които имат лични проблеми. Съществува известна вероятност да загубите или забравите нещо, бъдете внимателни с личните си вещи. Вълнение ще възникне около връзката ви с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Телец, Дева, Козирог: в сряда ще обсъждате лични проблеми на човек от кръга си приятели или роднини. Днес ще получите интересни новини или изживеете неочаквани събития, свързани с хора, които познавате отсково. Недоразуменията в любовта са възможни поради нереалистични очаквания или несъответствия в желанията на партньорите. 

Близнаци, Везни, Водолей: бъдете реалисти и избягвайте прекомерния оптимизъм. Това е ден на добре обмислените действия и думи. Проблемите и неприятностите днес ще трябва да бъдат решени без излишни емоции. Възможни са малки парични приходи към семейния бюджет. Предстои благоприятен ден за срещи и разговори с приятели.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще изпитате трудности в планирането на неща, свързани с дома. Нестабилността на събитията в този ден и невъзможността да контролирате каквото и да било ще се дължи на различни емоции у вас и хората, с които общувате. Не бъркайте любовта с личните си или финансови интереси. Денят носи важно събитие, свързано с жена от близкия ви кръг на общуване.

More Astro