Следва

Тичащата боса Даяна, носталгично припомняне на Любовта

Карантината на известните: Шарън Стоун, 62, everyone!

Като Грейс Кели в La Piscine...

Celebrities преди 3 години

Карантината в къщата на 62-годишната Шарън Стоун преминава покрай басейна - холивудската любимка взема необходимата доза Витамин D от топлото пролетно слънце в компанията на семейство, приятели и един много симпатичен френски булдог. Кадри от дългите разточителни следобеди в невероятната й вила, Шарън редовно споделя с Инстаграм феновете си.

Последните са от празничния уикенд по случай Деня на загиналите във войните, който актрисата не пропусна да отбележи в описанието под снимката:

"Честит Memorial уикенд. Благодарим ви! Пазете се, бъдете здрави!"


Хиалуроновата киселина, супергероят на нашето време


В коментарите под снимката, разбира се, преобладават хвалебствените слова по адрес на перфектната фигура на Стоун. Припомняме част от скорошните й откровения по повод възрастта в немския Vogue:

"След навършване на 40-те, дойде момент в живота ми, в който отидох в банята с бутилка вино, заключих вратата и си казах: "Няма да изляза оттук, докато напълно не започна да харесвам и приемам тялото си!" Започнах да плача при вида на белезите на времето върху тялото и лицето си. Но не сме напълно беззащитни в тази борба и значително можем да забавим процеса - нужно е да се стегнем, да създадем дисциплина, да се храним правилно и да тренираме достатъчно."


Beauty Starter: Шарън Стоун на 62, just gets better with age!


Най-добрата тренировка според актрисата са танците - самата тя признава, че тренира тялото и духа си по този начин поне 3-4 пъти седмично. От днес - и ние!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.