Следва

Плазмолифтинг на венците: какво представлява процедурата и защо е необходима

Тичащата боса Даяна, носталгично припомняне на Любовта

Да умееш да се раздаваш. И да си истински. 

Celebrities преди 3 години

Принцеса Даяна е всеотдайна майка на принцовете Уилям и Хари, което категорично се доказва от един чисто новоизлъчен, много сладък видео клип.

В сладкото видео, публикувано в акаунт в Twitter, принцеса Даяна бяга редом до други родители по време на състезание. Принцесата на Уелс изглежда атлетична и конкурентоспособна в клипа, очевидно решена на всичко, за да направи момчетата си щастливи.

Надпреварата всъщност се провежда през 1991 г. в училището Уедърби, на ежегодния спортен празник. В Англия училищата традиционно организират състезание за родителите на децата в края на събитието, а Даяна може да бъде видяна да тича в надпревара с други майки.

На снимките, уловили очарователния момент, виждаме Даяна да тича боса, облечена в пола. Въпреки че не печели, тя видимо полага много усилия.Принцеса Даяна е снимана и с мъничкия тогава принц Хари в края на спортния ден, абсолютно очарователна картинка. 

Самият принц Хари участва в няколко събития във въпросния ден, включително състезание с чували. Скачайки в чувал за картофи, съсредоточен до крайност, малкият червенокос сладур изглежда, сякаш ще спечели.

Видеоклипът и снимките са още едно носталгично припомняне на безспорния факт, че майка и син в този случай са имали прекрасна, извънредно силна и много нежна връзка. Колко жалко, че синът изгуби майка си толкова рано. 

More Celebrities