Следва

Фонд за борба с домашното насилие ще помага на най-уязвимите жени и деца по време на пандемията

Дейвид Бекъм оприличи Виктория на Рос от "Приятели"

sorry not sorry

Celebrities преди 3 години

Виткория Бекъм е много неща, но не и усмихната - вероятно само членовете на голямото и семейство и шепа от най-близките приятели (визираме Ева Лонгория и сър Елтън Джон) имат привилегията да я виждат усмихната от ухо до ухо. Опре ли до широката публика, както самата Вики каза в своите 73 въпроса с Vogue, усмивките са off-limit, защото има отговорност към модната индустрия... каквото и точно да означава това.

Ето защо сладко селфи, на което бившето Спайс момиче блести с 24-каратова усмивка, веднага привлече вниманието на целия Интернет. Най-малкото от момчетата на Бекъмови - Круз, публикува снимка с майка си, а баща му веднага отвърна с ироничен коментар, не по-малко интригуващ от явлението, което представлява съпругата му усмихната:

"Очевидно майка ми може и да се усмихва", пише 15-годишното момче под снимката.


"Това е лицемерие!": интернет ползвателите скочиха на Виктория Бекъм


Само няколко часа след публикуването, снимката събра дузина лайкове и коментари, най-популярният сред които остава този на Дейвид Бекъм, 45:

"Я, колко са бели зъбите на мама @victoriabeckham! Същински Рос от "Приятели". За протокола, бележката на футболиста събра близо 13 хиляди харесвания и повлече след себе си вълна от допълнителни 349 коментара.

За незапознатите със сериала, Дейвид прави препратка към шестия сезон на известния сериал, в който Рос Гелър избелва зъбите си до холивудска неузнаваемост покрай подготовката за романтична среща.


Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм


В интервю със списание Glamour отпреди време дизайнерката обясни, че сериозното й изражение се е превърнало в запазена марка:

"Вероятно се крия зад своя "щит", като не се усмихвам публично. От време на време си позволявам да се отпусна, но не пред всекиго."

More Celebrities