Следва

Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки

Джони Кока е новият шеф на отдела за аксесоари на Louis Vuitton

Един испанец в Париж!

All fashion преди 4 години

Кока напусна поста креативен директор на Mulberry през март, след 5 години в британския бранд, и днес се връща в Louis Vuitton - модната къща, в която работи от 1996 до 2000 година.

Преди да постъпи съответно в Louis Vuitton и Mulberry, Джони Кока работи шест години в Bally, след което заема поста дизайнер на аксесоари, бижута и обувки в Celinè под ръководството на Фиби Файло.

След цялата тази одисея, от дата 2-ри юни 2020-та, Джони Кока е новият шеф на отдела за дамски кожени аксесоари на Вютон, където ще работи рамо до рамо с Никола Гескиер. "Щастлив съм да приветствам Джони в Maison Louis Vuitton и много се радвам, че той се присъединява към мен в това пътешествие, което започнах няколко години назад", казва Гескиер. "С екипа с нетърпение очакваме началото на съвместната си работа с него в света на Louis Vuitton".


Самият Джони, чието име е точно такова, независимо че испанският му оригинал е Хуан, а Джони е точно испанец, роден през 1976 година в Севиля и завършил дизайн в Париж, отвръща искрено на признанието:

"Искам да благодяря на Делфин (Арно), и на LVMH Group за тяхното възвърнато доверие. За мен е чест да съм обратно в тази престижна Къща, символ на пътешествията и вдъхновение за много мечти, където въображението среща иновациите и най-високите стандарти на изпълнение. С гордост се присъединявам към Никола Гескиер и целия екип на Louis Vuitton, заедно ще продължим да развиваме колекциите от дамски чанти и аксесоари".  


LVMH обяви 8-те финалисти в конкурса си за млади модни дизайнери 2020 

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 16 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...