Следва

Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки

Джони Кока е новият шеф на отдела за аксесоари на Louis Vuitton

Един испанец в Париж!

All fashion преди 3 години

Кока напусна поста креативен директор на Mulberry през март, след 5 години в британския бранд, и днес се връща в Louis Vuitton - модната къща, в която работи от 1996 до 2000 година.

Преди да постъпи съответно в Louis Vuitton и Mulberry, Джони Кока работи шест години в Bally, след което заема поста дизайнер на аксесоари, бижута и обувки в Celinè под ръководството на Фиби Файло.

След цялата тази одисея, от дата 2-ри юни 2020-та, Джони Кока е новият шеф на отдела за дамски кожени аксесоари на Вютон, където ще работи рамо до рамо с Никола Гескиер. "Щастлив съм да приветствам Джони в Maison Louis Vuitton и много се радвам, че той се присъединява към мен в това пътешествие, което започнах няколко години назад", казва Гескиер. "С екипа с нетърпение очакваме началото на съвместната си работа с него в света на Louis Vuitton".


Самият Джони, чието име е точно такова, независимо че испанският му оригинал е Хуан, а Джони е точно испанец, роден през 1976 година в Севиля и завършил дизайн в Париж, отвръща искрено на признанието:

"Искам да благодяря на Делфин (Арно), и на LVMH Group за тяхното възвърнато доверие. За мен е чест да съм обратно в тази престижна Къща, символ на пътешествията и вдъхновение за много мечти, където въображението среща иновациите и най-високите стандарти на изпълнение. С гордост се присъединявам към Никола Гескиер и целия екип на Louis Vuitton, заедно ще продължим да развиваме колекциите от дамски чанти и аксесоари".  


LVMH обяви 8-те финалисти в конкурса си за млади модни дизайнери 2020



 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.