Следва

Street Style: единствените СЕДЕМ модела обувки, от които се нуждаем това лято

Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки

#SoulSisters

All fashion преди 3 години

Сестрите Хадид са едно от най-стилните присъствия на съвременната модна сцена дори когато не дефилират за Chanel, Brandon Maxwell или Off-White заедно с майка си Йоланда. Способността им да вдъхновяват и генерират изцяло нова вълна в уличния стил, освен на добри гени и вроден усет, до голяма степен се дължи и на невероятната им стилистка Мими Кътрел.

Мими е стилист, базиран в Ню Йорк, който работи със звездните сестри от самото им прохождане в модния свят. Освен Хадид дуото, Кътрел работи още с Лили-Роуз Деп, Приянка Чопра и Камила Коельо, от което съдим за подчертано индивидуалния подход, използван в практиката й. Невероятното й портфолио става още по-впечатляващо, щом разберем, че стилистката е на едва 28. С клиентски списък, състоящ се основно от It-момичета, и архив от забележителни визии под нейното "креативно ръководство", можем да отсъдим най-категорично, че Мими е един от най-успешните и търсени стилисти в последните 5-6 години.

От Who What Wear се допитват до експертните й съвети, благодарение на което и ние можем да черпим директно от източника. След като се запознаете подробно с Петте стъпки за перфектен гардероб на Мими Кътрел, предлагаме да разгледате също толкова детайлно и тазседмичния стил урок за допълнителна доза вдъхновение и още примери:

1. Перфектен чифт джинси
"Мисля, че всяка жена трябва да притежава чифт добър деним, в който се чувства удобно. Предлагам да се доверите на прав модел с по-отпусната кройка, защото стоят еднакво добре с ниски и високи обувки."

2. Добре скроен блейзер
"Обожавам добре скроени блейзери - един никога не е достатъчен. Също така е добър начин да украсите и направите по-софистициран всеки ежедневен аутфит."



3. Тишърт с перфектна кройка
"Добре прилягащи на тялото черен и бял тишърт са абсолютен must за мен. Могат да се използват както добър елемент от лейъринга, но и отделно - с малко повече аксесоари. Освен това съветвам да се сдобиете със стиймър вкъщи - много компании предлагат компактни, но доста мощни машинки, които са лесни за употреба и също толкова за пренасяне, ако пътувате често. Никой не обича намачкани тениски!"

4. Също толкова изкусно скроен чифт панталони
"Добре скроен чифт панталони. Няма да ми стигнат примерите, с които да илюстрирам разликата между добре и недобре скроените панталони. Game-changer са, а разликата е просто зашеметяваща. Трябва да си направите този експеримент."

5. Добрата стара бяла риза
"За финал, всеки трябва да притежава класическа оувърсайзд риза. Мое лично предпочитание е да я съчетавам или с деним, или с по-прибран по тялото топ отдолу. Нелош вариант е и комбинацията с колан през кръста - като широка лятна рокля, по примера на Кари Брадшоу."

More All fashion