Следва

Частна колекция на Алла Георгиева за проекта "Всичко (ни) е наред"

"Любовен живот" с Ана Кендрик с премиера в HBO GO

“Любовен живот“ с премиера днес на първите си три епизода в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Действието се развива в 10 епизода от по 30 минути, като след тройната премиера, нов епизод ще бъде достъпен всеки следващ четвъртък.

Movies & TV преди 3 години

Ана Кендрик ("Перфектният ритъм“, "Здрач“, "Майк и Дейв си търсят гаджета“, "Лесна услуга“) влиза в ролята на Дарби. Любовната комедия проследява пътуването от първата любов до трайната любов и как хората, с които сме по пътя ни превръщат в това, което сме, когато най-накрая се озовем с някого, с когото ще останем заедно завинаги.

"Любовен живот“ е сериал за пътуването към другия и към себе си. Замислен като антология всеки от сезоните му ще има различен главен герой, а отделните епизоди разказват историята на една негова връзка. Освен Ана Кендрик в първи сезон ще видим Зоуи Чао ("Къде си Бeрнадет“), Питър Вак, Саша Компер ("Чудотворци“) и Лесли Манвил ("Ordinary love“ с Лиам Нийсън). Любовната история от пилотния епизод е посветена на първия партньор в пътуването на Дарби, изигран от актьора Джин Ха ("Тайна разработка“).


"Бягай" - новата sexy, silly, sometimes scary продукция на НВО


Създатели на сериала са Сам Бойд, който е сценарист и режисьор на пилотния епизод, заедно с Бриджит Бедар (награждаваният с Еми "Прозрачно“ и "Рами“). Продуциран е от Lionsgate Television и Feigco Entertainment. Кендрик също е един от ко-продуцентите на сезона, заедно с Пол Фейг ("Лесна услуга“, "Шаферки“) и Дан Магнанте ("Необикновеният плейлист на Зоуи“).

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.