Следва

Блясъкът на чистия разум. All U Re IN WHITE

Fashion Report: Секси рокля с пайети за новогодишната нощ

Неусетно празниците дойдоха, а в суматохата около купуването на подаръци, резервирането на самолетни билети или...

All fashion преди 14 години

Неусетно празниците дойдоха, а в суматохата около купуването на подаръци, резервирането на самолетни билети или места в заведения, ти все още нямаш празничен тоалет. Докато се луташ безцелно по магазините, можем леко да те насочим.

Избери рокля, по възможност къса и задължително с пайети. Защото, ако не около друго, всички тенденции се обединяват около блясъка на празника. За цвета избери каквото ти е на сърце, пазарът ги преглага пълно разнообразние на цветове и дължини на ръкавите.

Роклята ти може да бъде от такава без презрамки до дългия ръкав, в класическо черно или парти синьо. Нека обувките са с много висок ток или пантофки, чантата да е плик, а останалите аксесоари много умерени. Пайетите не търпят излишния кич.



Няма да крием, че в Mango има изобилие от такива и то на доста прилична цена. Или пък ако не е рокля, може да бъде клин с лъскав топ, пайетено сако и черен панталон, могат да са само по обувките или чантата, както и гривни, и ленти за коса например.

Остава да добавиш малко къдрици, подходящ грим, готина компания, малко качествен алкохол и много добро настроение, и ти гарантираме прекрасна вечер.
 

More All fashion