Следва

Един ден с Biologique Recherche - висшият пилотаж в козметиката

Beauty Trend Report: оранжевите сенки, как ги носим и откъде купуваме

Orange is The New Black

Face преди 3 години

Окей, наясно сме, че оранжевите сенки едва ли са на върха в списъка ви с необходими грим продукти, но нека ви убедим колко приложими са всъщност. Нещо повече - да се забасим, че след примерите по-долу и предложенията в галерията горе мигновено ще се издигнат в личната бюти класация на всеки от вас. Shall we?

Цветът е много гъвкав - с оранжевото лесно създаваме тренди лятна визия, но също толкова безпроблемно и по-софистицираната такава; насищаме за по-смел грим или дори вкарваме в употреба металически оттенък.


Стил урок на седмицата: make-up тенденциите за сезона


Всъщност, опциите са много (особено в палитрите, където имаме на разположение още толкова цветове, с които да балансираме оранжевото) - от нас зависи дали ще обагрим целия клепач, ще положим цвета като основа, или ще го заложим като акцент, не изключваме и варианта да нанесем с прецизна четка като очна линия. Най-големият плюс, след приповдигнатото настроение, което създава цветът, е, че отива на всеки тен и тип кожа. На практика е универсален, стига веднъж да се осмелим да посегнем към него.


6 ярки червила за абсолютен mood boost


Нека ви улесним в избора на вариант от селекцията в галерията: за по-наситена визия, изберете някой от single вариантите, нанесете с малка пухкава четка или с леко влажна такава за по-приковаваща погледите грим визия. Ако вече сте придобили юнашка храброст и сте готови на всякакви експерименти - с много цветове и нюанси, задължително се сдобийте с някоя от палитрите, където опциите са безброй.

Ако все още имате леки резерви към цвета, изберете по-тъмен, наподобяващ цвета на тиква нюанс, който със сигурност ще носите със самочувствие. Добавяме два слоя спирала и сме готови to get this party started!

More Face