Следва

Новият HUAWEI Y5p идва в три закачливи цвята

Какво ново: Харви Уайнстийн с още четири обвинения в сексуално посегателство

Една от жертвите е 17-годишна в момента на извършване на престъплението

Celebrities преди 3 години

Холивудският продуцент Харви Уайнсийн е обвинен в още 4 случая на сексуално посегателство, датирани от периода 1984-2013 година. Едно от престъпленията е извършено в рамките на ежегодния кинофестивал в Кан, а другото - по време на Венецианския филмов форум, информират от Variety.


Разпятие в розово: Харви Уайнстийн, сексът насила и отговорът на въпроса ЗАЩО?


Засега е известно, че една от жертвите е на едва 17-годишна възраст в момента на акта на насилие от страна на Уайнстийн. Припомняме, че през декември 2019 г. той бе обвинен в изнасилването на 16-годишния модел Кая Сокола; в това обвинение са намесени още братът на продуцента, Боб Уайнстийн, компаниите Miramax и Disney Studios, които, според адвокатите са знаели или поне предполагали за деянията на Харви.


"Харви Уайнстийн не е единственото животно в Холивуд - какво ще кажете за тези, които го защитаваха?"


На 11-ти март 2020 г. Харви Уайнстийн бе осъден на 23 години затвор по две от обвиненията в сексуално посегателство, прекара известно време в болница Bellevue в Манхатън заради "болка в гърдите", след което бе предаден на Rikers Island Correctional Facility, а след това и на затвора Wende в северозападната част на Ню Йорк. Режисьорът бе заразен с коронавирус, но успя да се излекува.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.