Месечен ХОРОСКОП - Юни 2020

Astro преди 3 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, този месец предстои сериозна ангажираност с хора от семейството ви, които вероятно живеят в друг дом или на известно разстояние от вас. Лесно е да възникнат ситуации около погрешно интерпретирана или предадена информация между членовете на семейство, но не е никак лесно да възстановите тази връзка – имайте го като едно наум и то в аванс.

През този месец много от вас ще се впуснат във финансови взаимоотношения с някого, който живее в друг град или държава. Бъдете много предпазливи преди да се запознаете със ситуацията детайлно.

Не е изключено през юни да възникнат неприятности с млад мъж или жена, които ще се откажат да приемат съвета или помощта ви. Възможно е обаче в една такава ситуация да се ангажирате с някакво обещание, помагайки, включително и тайно, да се справят с конкретни житейски проблеми.

През този месец могат да възникнат проблеми със здравето, които имат връзка със старо състояние или хроничен здравословен проблем. Най-вероятно този проблем ще възникне отново поради непълно извършеното лечение, неправилен начин на живот и др.

Юни ще бъде повратна точка за родените под знака на Близнаци. Ще разберете, че някои събития се развиват много бързо; че нямате контрол върху тях - трябва да бъдете по-активни и динамични в някои области от живота си, докато се научите да имате вярва и в другите, освен в себе си.

Този месец предоставя време за размисъл, а понякога и за вземането на по-категорични решения и действия.

Хороскоп

Още от Astro