Месечен ХОРОСКОП - Юни 2020

Astro преди 3 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, през юни ще бъдете притеснени или ядосани от неочаквани битови проблеми или проблеми със собствеността. Какъвто и да е конкретният проблем, много вероятно е да предизвикате конфликти и напрежение с хората в дома си или с тези, които са виновни за конкретната ситуация.

Любовният ви живот през юни ще бъде интересен, особено ако вече имате изградена връзка.

Периодът е благоприятен за създаване на нова романтична връзка, но се съсредоточете върху една конкретна, не се разпилявайте, само защото имате избор. Интересно развитие очаква и връзка с романтичен партньор, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Месец юни ще бъде повратна точка в живота на много хора, родени под този зодиакален знак.

Предстои ви промяна, за която се подготвяте отдавна, но която ще настъпи внезапно в живота ви.

Месецът е неблагоприятен за съдебни или юридически действия, особено ако са свързани с парични въпроси и взаимоотношения.

Контактите ви или връзки с жена, която има определени цели, за които е готова на всичко да постигне, изискват определено внимание. Осъзнавате го или не - вие ще бъдете трамплин за нейните постижения и бъдеща реализация; вероятността тази жена да действа честно и открито е минимална. Ситуацията, в която в крайна сметка ще ви постави, може да бъде доста деликатна и дори леко смущаваща.

Много добри идеи за бъдещето си обмисляте този месец, но слушайте ума си и не следвайте сляпо емоциите си. Следвайте внимателно и информацията или предложенията, които ще получите от друг град или държава.

Хороскоп

Още от Astro