Месечен ХОРОСКОП - Юни 2020

Astro преди 3 години

Няма как да се каже по-меко: Юни предстои да бъде като астрологично скоростно влакче. Да, времето става все по-топло, стойте-си-вкъщи правилата биват отменени едно по едно, но, астрологично погледнато, месецът носи не една или две стресови ситуации. Предстоят две затъмнения – лунното на 5-ти, слънчевото на 21-ви юни. Първото затъмнение ще окаже известно влияние върху романтичните връзки и интимни взаимоотношения, а второто ще внесе нежелана, но и неизбежна дезинформация в комуникациите. Съветът за относително по-леко преминаване през двете затъмнения е както винаги: отделете времето за себе си, останете вкъщи, погрижете се за себе си и стойте далеч от драмата на близки и познати.

Любимият на всички Ретрограден Меркурий също прави своето звездно завръщане този месец (18 юни – 12 юли), но благодарение на ефекта на звездата Сириус, този път реално бихме могли да получим облаги от него – особено по отношение на връзките. Меркурий управлява комуникациите, а всички ретроградни движения ни дават шанса да поправим минали грешки. Перфектният момент да поискаме прошка, например.

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!