Следва

Forbes лиши Кайли Дженър от титлата "милиардер"

Дневен ХОРОСКОП - 01.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Понеделник е ден, който бележи духовния и емоционален заряд на останалите седем дни. Помислете и правете неща, които ще помогнат за духовното развитие на децата ви, за развитието на техните добродетели, за проявите на милосърдие. Говорете с жена, която има какво да ви научи с житейския си опит и широкоспектърни познания. Не отблъсквайте непознати, които се опитват да се свържат с вас; всеки нов човек в живота ви идва с конкретна цел. Не го отхвърляйте!

Овен, Лъв, Стрелец: развитие в понеделник ще търпят вашите приятелски или колегиални отношения. Днес е добре да разширите кръга си от познати с хора от близо и далеч. Денят носи важни новини, свързани с някого, когото познавате. Проблемите ще се дължат на личните ви грешки или неправилни действия.

Телец, Дева, Козирог: днес е благоприятен ден за подготовка и организиране на събитие, свързано с любим човек. Ще се радвате на различни новини, които са важни за вашия дом. Понеделник ще бъде благоприятен момент за пазаруване у дома. Избягвайте задълбочаващите се проблеми или неприятности, защото ще развалят настроението ви за дълго време.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник предстоят ангажименти, свързани с ежедневните ви проблеми. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно, така че не ги забавяйте. Денят носи повече контакти с чужди страни или хора от други националности.

Рак, Скорпион, Риби: разполагате с благоприятен ден за уреждане на важни за дома ви материални или битови неща. Днес разчитайте главно на себе си, избягвайте да разчитате на чужди обещания.Хората вероятно ще се извиняват, че са твърде заети, но вие ще знаете, че са просто твърде несериозни, за да ги изпълнят.

More from View Sofia

More Astro