Следва

Tuscan Wanderer

We love: Джиджи и Бела за Vogue Paris - unapologetic glamour

Сестрички хубави...

All fashion преди 3 години

Блясъкът и великолепието винаги са добра идея, дори във времена на пандемия. Еманюел Алт, уважаваният главен редактор на френския Vogue, очевидно живее със същата идея.


"Vogue Paris е много повече от просто списание", Еманюел Алт


Неспособна да остави корицата на близкото до сърцето й списание празна или пък да заснеме целуващи се модели с маски както другите й колеги направиха, Алт ни напомня за по-светлите, щастливи и красиви дни, които ни очакват занапред, с не една, а две ретро-glam майско-юнски корици. Сестрите Джиджи и Бела Хадид се завръщат на страниците на Vogue Paris ударно - заснети от фотографското дуо Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин, момичетата позират в подобни пози, облечени в кутюр творения на Christian Dior и Dolce & Gabbana от глава до пети.


Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки


Противоположният на останалия моден свят подход на Еманюел веднага си спечели одобрението на публиката и модните форуми за пореден път отенкаха във възхвала на непоколебимата редакторка. Припомняме си повече за нея ТУК, докато се губим в океана от Студио 54-блясък от кадрите по-долу>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.