Следва

Tuscan Wanderer

We love: Джиджи и Бела за Vogue Paris - unapologetic glamour

Сестрички хубави...

All fashion преди 3 години

Блясъкът и великолепието винаги са добра идея, дори във времена на пандемия. Еманюел Алт, уважаваният главен редактор на френския Vogue, очевидно живее със същата идея.


"Vogue Paris е много повече от просто списание", Еманюел Алт


Неспособна да остави корицата на близкото до сърцето й списание празна или пък да заснеме целуващи се модели с маски както другите й колеги направиха, Алт ни напомня за по-светлите, щастливи и красиви дни, които ни очакват занапред, с не една, а две ретро-glam майско-юнски корици. Сестрите Джиджи и Бела Хадид се завръщат на страниците на Vogue Paris ударно - заснети от фотографското дуо Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин, момичетата позират в подобни пози, облечени в кутюр творения на Christian Dior и Dolce & Gabbana от глава до пети.


Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки


Противоположният на останалия моден свят подход на Еманюел веднага си спечели одобрението на публиката и модните форуми за пореден път отенкаха във възхвала на непоколебимата редакторка. Припомняме си повече за нея ТУК, докато се губим в океана от Студио 54-блясък от кадрите по-долу>>>

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 48 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.