Следва

Разводът на Тръмп: колко ще получи Мелания, ако реши да напусне Белия дом (и президента)

Forbes лиши Кайли Дженър от титлата "милиардер"

Uh-oh

Celebrities преди 3 години

Що за уикенд в семейство Дженър - 22-годишната Кайли Дженър бе лишена от титлата "най-млад милиардер", което, предполагаме, почти е съкрушило майка й. Но шегата настрана, от американското издание на Forbes отнеха "титлата" и освободиха мястото й в класацията за някого с по-голямо състояние, оставяйки най-малкото момиче на Крис Дженър в листата с милионери.

Припомняме, че миналата година от финансовото издание провъзгласиха Дженър, собственик и основател на Kylie Cosmetics, за най-младата self-made милиардерка в света. Според нови данни на журналистите обаче, Кайли е преувеличила значително цифрите в състоянието си, съответно и нивото на успеха си в очите на публиката.

Съвсем неотдавна бизнесдамата продаде мажоритарния дял от компанията си на Coty; отново според Forbes, документи от продажбата, до които имат достъп, доказват дълбокопазената тайна на Кардашян-Дженър клана: бизнесът на Кайли е значително по-малък и не толкова доходоносен, колкото семейството убеждава от години, че е.


Кайли Дженър за децата, козметиката и милионите... фенове, пред Harper’s BAZAAR


Новата информация кара списващите изданието да вярват, че състоянието на Кайли не възлиза на повече от $900 милиона ($340 от които са приходът от продажбата на дяла в Kylie Cosmetics). Поправете ни, ако грешим, но не виждаме къде колегите от Forbes съзират огромната драма - дори и състоянието на Кайли да не е милиард долара, а 900 милиона.

Според доклад на Rakuten, в периода 2016-2018 онлайн продажбите на Kylie Cosmetics спадат с 62%; експертите, интервюирани специално по темата, твърдят, че състоянието на Дженър никога не е било чак толкова огромно, просто притежателката му е представяла фалшиви факти на масата си фенове, а оттам е заблудила дори и Forbes.


Kylie Skin @ Douglas от днес!


От своя страна, Кайли сподели в социалните мрежи, че това дали ще притежава титлата на Forbes е последната й грижа - благодарна е за семейството си, за бизнеса си, за прекрасната си дъщеря, а на колко милиона или милиарда долара възлизат авоарите й я интересува слабо.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.