Следва

Charmed by LA BIOSTHETIQUE Paris, мечтаната грим колекция

Hips Don't Lie: изваяни бедра за седмица, как?

Стройни бедра и стегнато дупе: току-що събрахме в четири думи най-съкровената мечта на 90% от момичетата по света...

Body преди 3 години

Не всеки успява да я постигне обаче - някои заради недостатъчна мотивация, други - защото все не намират правилния подход. Събрали сме се днес тук, за да разбулим тайнството, в което са обвити точните стъпки за постигане на перфектно изваяни бедра. Пак заповядайте!

Независимо от желанията ни, тялото естествено трупа мазнинен запас - и не само: също така строго индивидуално решава къде да го складира. Една от най-популярните "посоки", в които се отправят мазнините, е седалищната част и областта на бедрата. Как да намалим обиколката на бедрата, без да вредим на здравето си, подлагайки се на строги диети, питате. Отговаряме веднага.

Първо и най-важно правило в преследване на идеално оформените бедра е да запомним много добре, че единственият подход, който наистина работи, е комплексният. Тоест, не е достатъчно само да се подложим на диета, задължително трябва да подберем подходящите упражнения, както и да изберем добър продукт грижа за кожата като финален щрих от цялостния цикъл. В същия този ред обсъждаме особеностите на всяка една от стъпките:

Как да намалим обиколката на бедрата вкъщи
Разбира се, най-очевидното решение на проблема, е заложено в правилната диета. Всъщност, най-важното е да разберем, че диети, които се съсредоточават единствено върху бедрата и дупето, на практика не съществуват. Тоест, подлагайки се на диета, губим телесна маса от цялото тяло, не само от определена зона. Специалистите съветват да заложим на режим, богат на храни с високо съдържание на протеини, в комбинация с много зеленчуци. Не забравяме, разбира се, и огромното количество вода, задължително за всеки здравословен режим, за да не застояват течностите в тялото.


Плочките й, перфектните: 3 тренировки за божественост от Каролин Д.


Как да стегнем седалищните мускули
Има доста и съвсем нетрудни упражнения за външните и вътрешните мускули на бедрата, предната и задната част в тази група, както и за малките, средни и големи глутелани мускули; всички съвсем лесно могат да бъдат пригодени и осъществени в домашни условия. В тренировките е препоръчително да не наблягате на силовите упражнения - просто се уверете, че не пропускате кардиото. Като доказали се най-ефективни за областта на дупето и бедрата са lunges (или Чад), тичане на място с високо повдигане на коленете и, естествено, клековете. Вдъхновение можете да почерпите ОТТУК и ТУК.

Как да стегнем вътрешната част на бедрата
Тази зона е особено рискова - мускулите в групата са застрашени от загуба на еластичност и отпускане, а справянето с тези признаци не е никак лесно. Клековете à la плие, страничните lunges, доброто разтягане и редовното кардио са основните помощници в тази борба - разбира се, за постигане на отлична крайна цел в никакъв случай не пропускаме първите две стъпки.

Как да се разделим с излишния обем при бедрата за седмица
Звучи екстремно, да, но не и невъзможно. В това отношение най-важното правило е да не прекаляваме, за да не навредим на здравословното си състояние. Да стегнем бедрата за седмица е амбициозно занимание, донякъде и нелесно постижимо. Не боли да опитаме обаче - за целта: тичаме поне по 15 минути дневно, добавяме скачане на въже и винаги избираме да изкатерим стълбите, независимо къде отиваме, с натиск върху стъпалото. Към непобедимата комбинация от спорт + правилна диета, прибавяме и добра антицелутна четка, ролер и богат набор от масла, които да завършат цялостната грижа.


Teach me how to lose weight, T-teach me how to lose weight!


Разбира се, ако сме фенове на "тежката артилерия" козметични процедури (Антицелулитни масажи, Криолиполиза, процедури с Ендосфера и пр.), не пречи да ги съчетаваме, но без да се залъгваме, че са "за сметка" на спорта и приема на протеини. Започваме ли?

More Body