Следва

25 страхотни снимки на Мерилин, по случай ЧРД

Миналото: култови кадри на baby Брук Шийлдс

Happy 55!!!

Celebrities преди 3 години

На 31 май американската актриса и модел Брук Шийлдс отпразнува своя 55-ти рожден ден! Култовата героиня на 90-те започва кариерата си на невръстна възраст - още на 15 изгрява на корицата на Vogue, следва обещаващо сътрудничество с Calvin Klein и участие в провокативната рекламна кампания за марката, която завинаги остава в историята с двусмисления си слоган.

Набрала достатъчно световна слава като модел, в актьорските среди младата Шийлдс се прочува с главната роля във филма "Синя лагуна", който макар да не се ползва с особено висока оценка от критиците, носи широка популярност на Брук.

Емблематичината красавица е и една от големите музи на Ив Сен Лоран, вдъхновя дизайнера за нови експерименти, а в свободното време не пропуска да блесне в "Студио 54". С леко закъснение разглеждаме култови кадри от зората на Брук Шийлдс в галерията горе>>> по случай 55 години от великолепието й!


 

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.