Charmed by LA BIOSTHETIQUE Paris, мечтаната грим колекция

Charmed by LA BIOSTHETIQUE Paris, мечтаната грим колекция

She is - wonderful, miraculous and enchanting.
She is - mysterious, seductive and sophisticated.
She is - demanding, watchful and sometimes even a little dangerous.

Всички намираме различни методи и средства за справяне със стреса - понякога готвим сложни, заплетени рецепти, с които никога преди не сме експериментирали; друг път стриймваме онлайн тренировки, които обаче така и не изпълняваме; или пък запълваме и освежаваме козметичния си несесер със силно необходими продукти, които мигновено повдигат настроението ни.

Методологията работи безотказно, но везните неизбежно се наклоняват в полза на бюти шопинга и то по-добрия такъв, който ще се отблагодари в пъти на кожата ни, говорейки за по-красив вид.

Един поглед към пролетно-лятната макиаж колекция на LA BIOSTHETIQUE Paris е напълно достатъчен, за да разберем, че се нуждаем от всеки един продукт, част от луксозното портфолио на фантастичния френски бранд. Озаглавена със закачливото наименование Charmed, колекцията включва три забележителни грим визии, построени в унисон с тенденциите на Пролет/Лято 2020-та, всяка една от които ще разгледаме в детайли в редовете по-долу, отбелязвайки и продуктите - акценти, с които задължително трябва да се сдобием, за да се радваме на своето по-красиво Аз.

Pink Salmon
Розовата палитра като че ли без усилие печели сърцата ни със своите сладки тонове, които в зависимост от нюанса, се причисляват като универсално бюти оръжие на всяка жена. Меки и топли, а преди всичко и много лесни за носене, розовите тонове заемат главно място в Pink Salmon визията. Постигаме я лесно, нанасяйки фон дьо тен Teint Naturel и пудра Silky Mineral Powder за основа, а цветовете по очите и скулите постигаме с един и същ многофункционален продукт, работещ почти като магия - триото хайлайтър Highlighter Trio Rose. Нанасяме го веднъж по клепача, започвайки от вътрешната част на окото и наслагвайки цвят в посока отвътре-навън и втори път по скулите за истинско озаряване на тена, същата техника работи прекрасно, приложена и под веждата за оптическо повдигане на горния клепач. Друг ценен трик, който визажистите на LA BIOSTHETIQUE Paris използват често, е поставянето на хайлайтър над горната устна за повече обем, в средата на брадичката, както и по деколтето и рамената за лек ефект на скулптуриране.


Придаваме така необходимата дълбочина и мекота на погледа, посягайки към любимата спирала Perfect Volume в кафяво и подсилвайки веждите с молив, след което фиксираме с Care & Fix Lash Conditioner. Устните са истинското бижу в тази грим-визия, а точният нюанс, с който веднага се сдобиваме, се казва именно Pink Salmon - нанасяме щедро по устните и контура за сочен и много летен вид.


Ocean Bay
Мистериозният и съблазнителен вид на Ocean Bay постигаме с няколко лесни стъпки, несложни за изпълнение, въпреки майсторския вид на макиажа. Основата постигаме, нанасяйки Sun Care Foundation с SPF 25, след което продължаваме с изискания поглед. За него са ни необходими сенки Silky Eyes Fawn Pink, които разнасяме с пръсти от основата на клепача до веждите за оптическо уголемяване на очите и възхитителен блясък. Продължаваме с Magic Shadow 47 Smooth в цвят Cappucino за повече дълбочина, акцентирайки върху свивката на клепача, а щрихът, който подчинява цялата визия на себе си, е очертаването на долния и горния контур на окото със софистицирания син тон на Eye Performer Ocean Bay.

Рамката на макиажа е поставена, затова обръщаме поглед към другите важни детайли като спирала на долните и горни мигли, оформяне на вежди и поставяне на руж за ефект на целуната от слънцето кожа. Бронзърът, който озарява цялото лице, подсилвайки контура на ключовите места, е Sunsation Honey, нанасяме го с blusher brush no. 2, а за доза здравословен блясък, отново се обръщаме към почти магическия хайлайтър съответно в цвят Rose или Gold. Вземайки под внимание интензивността на синия цвят, устните следва да запазят по-скоро неутрален тон. Тук на помощ идва универсалния розово-телесен нюанс на матовото течно червило Liquid Lipstick в цвят Sweet Truffle, нанасяме et voila!


Poppy Purple

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.