Следва

SPICE up your life: 3 подправки, които гарантирано подсилват имунитета

Моника Белучи, 55, в total-blue и с деколте-приказка

Да не можеш да отместиш поглед.

Celebrities преди 3 години

Трите милиона фена на Моника Белучи в мрежата имат нов повод за радост. Жената, класическа икона на стила, горещата италианка, притежателка на страхотна фигура, този път грее от страниците на списание Harper's Bazaar.

За елегантната модна сесия бившата съпруга на Венсан Касел позира в няколко тоалета. Първият се състои от ултракъса черна рокля и яке, в която комбинация краката на актрисата изглеждат безкрайни.

Вторият ансамбъл е не по-малко великолепна total-blue комбинация от кадифен жакет с релефна текстура на коприната и ревер тип халат, пристегнат над синя копринена рокля с тюлено бюстие. Деколтето е толкова неустоимо, позволявайки да се наслади човек на загадката на очертание на бюста на Моника, а широкият колан на сакото подчертава допълнително тънката й талия.

Косите на Белучи са сресани назад, гримът е ярък, с акцент на устните. Феновете се занадпреварваха да хвалят прекрасния стайлинг, акцентирайки на факта, че синият цвят стои на госпожа Белучи невероятно добре. "Моника, както винаги божествено красива", "Излъчваш невероятен магнетизъм, обичам те", "Този цвят е вашият, толкова добре стои на лицето", искрени са феновете.

 

 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.