Следва

7 too-good-to-be-true фон дьо тена за лятото

WIN IT! Хиперпигментация no-more с PHOTO REVERSE от Esthederm

Как да се справим с хиперпигментацията: урок по правилна слънцезащита

Face преди 3 години

Щетите по кожата, следствие на честото и продължително излагане на слънце без подходяща защита се оформят още преди да навършим 20, а започват да се проявяват на възрастта около 50 години - основно това са тъмни петна, лентиго и хиперпигментация. Лентигото или т.нар. пигментно петно се появява, когато защитните механизми на кожата се активират, за да я предпазят от слънчево изгаряне. Продължителното хронично излагане на слънце и многократните слънчеви изгаряния активират тези защитни механизми, водещи до неприятния козметичен проблем.

За щастие обаче лек срещу хиперпигментацията съществува и той се нарича PHOTO REVERSE от Institut Esthederm. PHOTO REVERSE е иновация при слънцезащитните продукти - първата изсветляваща, силна защита срещу тъмни петна с добавен цвят. Формулата му осигурява силна слънцезащита с антиоксидантно действие, изравняване на тена и предотвратяване и намаляване на тъмните петна. Веднъж образувало се, тъмното петно променя структурата на кожата, то е упорито и трудно за премахване, но технологията PHOTO REVERSE успешно регулира начина, по който пигментните клетки реагират на UV лъчите, блокирайки директната пигментация с най-добра слънчева защита. PHOTO REVERSE също така успява да компенсира локализираното хиперпроизводство на меланин чрез свеждане до минимум на индиректната пигментация, която увеличава тъмните петна. Водоустойчивата патентована технология Global Cellular Protection защитава от вредите на UVA и UVB лъчите, инфрачервената радиация и видимата светлина през целия ден, докато двата нюанса Light Beige и Medium Beige се грижат тенът да е мигновено изравнен, а кожата да е по-добре защитена и от синята светлина, благодарение на жълтите и оранжеви пигменти.

По-подробно за PHOTO REVERSE от Institut Esthederm четем тук, а продуктите можем да си набавим, поръчвайки ги онлайн оттук, като ги намерим в селектирана аптечна мрежа в страната, или, трети вариант - да ги спечелим в Giveaway играта в Инстаграм профила ни по-долу>>>

Условията, разбира се, са лесни - изпълняваме следните стъпки: харесайте поста; последвайте страницата ни, както и тази на @esthederm_bulgaria; споделете на стори, като ни отбележите; коментирайте с имената на две свои приятелки и напишете кой от двата нюанса желаете да спечелите - Light Beige или Medium Beige. В период от една седмица 02.06-09.06 две от вас ще спечелят фантастичния продукт PHOTO REVERSE в желания цвят. Успех!

More Face