Следва

Диадемите, които ВСИЧКИ носят (отново)

Стил урок на седмицата: tank-топ като на Емили Ратайковски

Обикновеният tank топ бързо и категорично се намества като новата стрийт стайл звезда.

 

All fashion преди 3 години

Белият топ без ръкави неусетно се превърна в модерна и много свежа на вид опция, говорейки за стрийт стайл или по-скоро карантинен стил. На две от най-нашумелите It момичета в момента можем спокойно да препишем отговорността за "прераждането" на този базов елемент в актуален дизайн, без който всъщност вече не можем да си представим летните ни визии.

Емили Ратайковски и Бела Хадид сякаш почти ежедневно разхождат въпросната дреха, или поне така изглежда, разглеждайки фийдовете им за последните два месеца. Оскъдната дреха вярно придружава кежуал стилистичните съчетания с джинси, но и освен това служи като бяло платно за наслояването на сложни и максималистични визии с бижута, които другояче биха изисквали повече стилистично усилие.

Взимайки още примери назаем, следва да отбележим, че кежуал ансамбълът не е единствената опция за съчетаване, макар и да остава най-лесната. Ратайковски например носи топа още и с миди пола в същата гама, което определено носи много положителен резултат, а Джули Пелипас - моден директор на украинския Vogue го стилизира безпогрешно с мъжки костюм и равни сандали за особено свеж прочит, който ще усвоим и като свой.

Белият цвят е най-често срещан при tank топовете, но това не означава, че остава единствена опция. Дизайнът може да бъде решен във всеки цвят, който пожелаем, но безспорно най-приятните за съчетаване опции са неутралните или поне пастелните такива, които влизат в безброй стайлинг експерименти с лекота и без претенция.

More All fashion