Следва

ZARA имитира стила на принцеса Даяна в зелената си рокля с принт

Диадемите, които ВСИЧКИ носят (отново)

Диадемите вече не са резервирани само за спортната зала и Блеър Уолдорф.

All fashion преди 3 години

Идващи в изобилие от стилове, форми, материи и предназначения, в последната година диадемите се превърнаха в go-to аксесоар, независимо дали става въпрос за котешката пътечка, red-carpet събитие, безгрижен уикенд брънч или разходка до най-близкия хранителен магазин за бутилка вино и малко ягоди.


We love: ретро диадемата на Кралица Рания


Аксесоарите може би звучат като последното нещо, за което светът има да се тревожи в момента, но, както вече многократно се затвърди, малки неща като нова чанта и чифт пъстроцветни обувки действително могат да направят дните ни по-цветни и в пъти по-красиви. В допълнение ни спасяват от допълнителни два-три bad hair дни, което не е никак малък плюс.

Как ги носят Бела, Зендая, Кая и компания разглеждаме тук, а в галерията горе>>> и как ги инкорпорират най-горещите дизайнери в колекциите си.

Емили Ратайковски демонстрира, че диадемите, освен на подиума и червения килим, имат запазено място и на плажа.

Ангелът на Victoria's Secret показва как да си измайсторим диадема с подръчни средства - в случая, копринен шал.

Да, това, което носи Бела е ОНАЗИ бяла лента, която пенсионирахме след гимназията.

Диадемата тук идва като ярко допълнение към роклята в тази и иначе достатъчно цветна визия на Зендая.

Какво крещи "camp" повече от тази незабравима визия на Лили Колинс (Met Gala 2019)? Умишлено преувеличената форма не е достатъчна за приказното внушение, което гони актрисата - добавяме и мини цветчета за разкош и oh-la-la...

Спортните диадеми a.k.a. хавлиените ленти за коса са не по-малко IN от дунапренените, които дебютира Prada преди вече две години. Хейли Бийбър например, не започва ритуалите си по грижа за кожата без такава.

Вероятно заимствана от гардероба на майка й Ванеса Паради, наглед простичката диадема на Лили-Роуз е живото доказателство, че нещо толкова дребно е в състояние да преобърне цялостната визия.

И банданите не са никак лош вариант, дори да нямаме ръста или ангелското лице на Кая Гербер.

Не сме го очаквали точно от Джесика Алба, известна с далеч по-семплите си модни избори, но одобряваме.

Близначките Ами и Ая са едни от първите стрий стайл звезди, които дръзнаха да "проносят" отново диадемите почти 10 години по-късно.

Не че при вида на Саша Лус някой ще има време да обърне внимание на диадемата, но моделът на Жан-Пол Готие е впечатляващ.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.