Следва

ZARA имитира стила на принцеса Даяна в зелената си рокля с принт

Диадемите, които ВСИЧКИ носят (отново)

Диадемите вече не са резервирани само за спортната зала и Блеър Уолдорф.

All fashion преди 3 години

Идващи в изобилие от стилове, форми, материи и предназначения, в последната година диадемите се превърнаха в go-to аксесоар, независимо дали става въпрос за котешката пътечка, red-carpet събитие, безгрижен уикенд брънч или разходка до най-близкия хранителен магазин за бутилка вино и малко ягоди.


We love: ретро диадемата на Кралица Рания


Аксесоарите може би звучат като последното нещо, за което светът има да се тревожи в момента, но, както вече многократно се затвърди, малки неща като нова чанта и чифт пъстроцветни обувки действително могат да направят дните ни по-цветни и в пъти по-красиви. В допълнение ни спасяват от допълнителни два-три bad hair дни, което не е никак малък плюс.

Как ги носят Бела, Зендая, Кая и компания разглеждаме тук, а в галерията горе>>> и как ги инкорпорират най-горещите дизайнери в колекциите си.

Емили Ратайковски демонстрира, че диадемите, освен на подиума и червения килим, имат запазено място и на плажа.

Ангелът на Victoria's Secret показва как да си измайсторим диадема с подръчни средства - в случая, копринен шал.

Да, това, което носи Бела е ОНАЗИ бяла лента, която пенсионирахме след гимназията.

Диадемата тук идва като ярко допълнение към роклята в тази и иначе достатъчно цветна визия на Зендая.

Какво крещи "camp" повече от тази незабравима визия на Лили Колинс (Met Gala 2019)? Умишлено преувеличената форма не е достатъчна за приказното внушение, което гони актрисата - добавяме и мини цветчета за разкош и oh-la-la...

Спортните диадеми a.k.a. хавлиените ленти за коса са не по-малко IN от дунапренените, които дебютира Prada преди вече две години. Хейли Бийбър например, не започва ритуалите си по грижа за кожата без такава.

Вероятно заимствана от гардероба на майка й Ванеса Паради, наглед простичката диадема на Лили-Роуз е живото доказателство, че нещо толкова дребно е в състояние да преобърне цялостната визия.

И банданите не са никак лош вариант, дори да нямаме ръста или ангелското лице на Кая Гербер.

Не сме го очаквали точно от Джесика Алба, известна с далеч по-семплите си модни избори, но одобряваме.

Близначките Ами и Ая са едни от първите стрий стайл звезди, които дръзнаха да "проносят" отново диадемите почти 10 години по-късно.

Не че при вида на Саша Лус някой ще има време да обърне внимание на диадемата, но моделът на Жан-Пол Готие е впечатляващ.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.