Следва

Раят на RIU PRAVETS отваря врати на 4 юни

Дневен ХОРОСКОП - 03.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Сряда е ден, в който да инвестирате повече време или ресурси в дела и задачи, свързани с децата. Притесненията ви днес се отнасят до жена, родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, която изпитва известни проблеми и затруднения. От друга страна, жените на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец могат да внесат повод за радост или специално преживяване в живота ви. Неочаквано запознанство с мъж може да ви обогати с информация, знания и контакти, които са важни за бъдещето ви. Обърнете повече внимание при работата с пари или финансови документи. Ако имате правни или съдебни ангажименти днес, бъдете внимателни; възможни са атаки, свързани с лъжи, манипулация, невярна информация (документи).

Овен, Лъв, Стрелец: днес можете да се насладите на страничен доход или споразумение с финансови документи. В сряда ще получите покана да пътувате, обсъждане на събития, които се случват далеч от вас, или ще изживеете други събития, свързани с пътуванията. Новите неща днес (включително и новите хора) в живота ви ще дойдат със специална мисия.

Телец, Дева, Козирог: днес ще ви вълнуват новини, свързани с приятели или познати; може да възникнат притеснения от претупването на домакинствата в дома. Можете обаче изненадващо да закупите (закупите) нов артикул или оборудване. В сряда мнозина ще разчитат на някакъв паричен приход.

Близнаци, Везни, Водолей: помислете и действайте разумно, практически, бавно и с такт. Предложенията от днес не трябва да се приемат за даденост само защото ги свързвате със собствените си цели и желания. Неочаквани проблемни ситуации могат да създадат паника; вашата нервност може да ви подвете в грешна посока с грешни или прибързани решения.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда се изисква да се концентрирате повече на работното си място. Днес могат да възникнат различни ситуации с неясно развитие, което ще ви накара да се страхувате от загуба или други усложнения. Не правете срещи или уговорени разговори днес, освен ако нямате възможност да ги отложите. Финансовите отношения с хора или институции от други градове могат да бъдат проблематични.

More Astro