Следва

Обичта на известните: бременната Руни Мара и Хоакин на разходка

Раят на RIU PRAVETS отваря врати на 4 юни

83 дни от китната и ароматна пролет изминаха, без да можем да й кажем своето Обичам те!

All About Life преди 3 години

Струпа ни се неочакван товар на раменете, крехки, неподготвени, нежни... И когато светът се нареди пак такъв, какъвто си го знаем, и времето тръгна в познатата посока, а сезоните върнаха магията си, изтъкана от цветове, ухания, живот и прелестно очакване, дойде моментът да си припомним от какво бяхме лишени, без да искаме, и за какво най-много мечтаехме, докато бяхме затворени вкъщи.

Дълги списъци с обичани неща за наваксване ни чакат на бюрата, остава да започнем отмятането им, едно по едно.

Първото и най-важно, от което и душите, и телата имат нужда, е да сме навън, на зелено, сред природата. С всички познати удобства и приятни изненади, които заслужено ни се полагат след дългото оттегляне, разбира се.

Искаме движение, път, вода, комфорт. Нещо близко, нещо далечно, нещо мечтано, нещо недостижимо. За цели 83 дни. До утре, 4 юни, когато отново ще отпуснем себе си в прегръдката на живота.

Ще го направим наблизо, където обичаме да стигаме за час, където леглата са най-удобните на света, където шезлонгът за плаж е на ръка разстояние от божественото бухнало зелено на планината и където тихо, спокойно и неусетно връщаме силите и спокойствието си.

Вече 10 години RIU Pravets Resort е символ на качество и най-висок стандарт! С грижа и внимание към всеки детайл, с верен отговор и на най-високите очаквания, с таланта и призванието да предложи незабравимо изживяване, хотелът ни посреща отново на 4-ти юни, като напълно спазва препоръките на Министерство на туризма за работа в условията на извънредна обстановка. Управляващата верига RIU Hotels & Resorts прилага своя дългогодишен опит за изготвяне на всеобхватни предпазни мерки, за да осигури приятен и изпълнен със спокойствие престой за гостите си.

И понеже сме на прага на лятото, а синоптиците обещават прекрасните 30 градуса през уикенда, RIU Pravets Resort поднася куп приятни изненади:

Безплатно настаняване на всички деца до 10 годишна възраст

Възможност за анулация на резервациите до 24 часа преди настаняване

Всекидневна анимация за деца и възрастни

Резервациите правим на официалния сайт на хотела, бързо, лесно и удобно, и с автоматична отстъпка от 10%.

Важно допълнение: всеки, закупил подаръчен ваучер до 1 юли 2020 г., ще участва в томбола за безплатна нощувка в луксозния хотел. Всички ваучери са на промоционална цена от 199.00 лева и включват нощувка в двойна стая с изглед към красивото езеро, закуска, вечеря, термална зона на Спа центъра, и са валидни до края на годината. Томболата ще се проведе на 2-ри юли, когато ще станат известни имената на десетимата спечелили.

Ще си подарим тази емоция, нали! Зелена, спокойна, живителна...

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.