Следва

Личният готвач на Наоми за специфичния й хранителен режим

Обичта на известните: бременната Руни Мара и Хоакин на разходка

Първа среща с обективите след бебе-на-борда новините!

Love преди 3 години

Едно от най-очакваните бебета на 2020 г. със сигурност е първата рожба на най-потайната двойка в Холивуд - Руни Мара и Хоакин Финикс. Припомняме, че слухове за бременността на актрисата се появиха в началото на май и въпреки наложената социална изолация, двойката не успя да опази новините дълго - точно на 19-ти май вече имахме потвърждение на повече от радостните #babynews.

Руни или Хоакин не са давали официално изявление, но нека приемем второюнската им среща с папараците за своеобразно такова.


Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд


На кадрите от вчера, щракната на излизане от ветеринарната клиника с един от много симпатичните домашни любимци на двойката, наблюдаваме Руни, притежателка на много фина и грациозна фигура, с непривичен за гардероба й стайлинг, но пък много подходяща за една бъдеща мама athleisure визия.

Няколко стъпки пред половинката си крачи Хоакин, облечен в сиви джинси и черно хууди - и докато това е, да речем, съвсем очакван избор от Финикс, за любимата му не можем да кажем същото. Актрисата, която сме свикнали да виждаме основно в кутюр креации на Givenchy, упражнява модерния "карантинен" стил в раиран топ и чифт широки панталони, съчетани с чифт вечни Converse-ки и жълтеникави очила RayBan.

Стайлингът й все пак е успешен, щом успява да скрие това, което упорито крие, нали?

Припомняме, че двамата актьори се запознават на снимачната площадка на "Тя", където Мара играе бившата съпруга на Финикс, започват да разменят имейли, а оттам - всичко е история....

More Love