Следва

Street Style: шапките на модните момичета

#TheLatest: Isa Boulder кара жените да се чувстват по-секси от всякога

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 3 години

Базираният в Бали бранд за бански костюми Isa Boulder упорито се изкачва нагоре по модната стълбичка, крадейки сърцата на редакторите на Vogue. Британското издание на модната библия отразява последната колекция на младото име, възлагайки му големи надежди.

Основателките Сесилия Басари и Юли Сури съвсем отскоро се занимават със създаването на бански костюми, като нито една от тях няма предишен опит в сферата. Желанието обаче да създават неповторими дизайни, които карат жената, която ги носи да се чувства като богиня, ги обединява. Тръгвайки по своя път, двете дами решават да се заемат и с нелеката задача да дадат ново значение на етикета Made in Indonesia - те произвеждат дизайните си именно там, при много благоприятни условия на труд, наемайки изкусни майстори на шева и кройката от страната.

Дизайнерките акцентират върху самия модел на производство, при който хората, създаващи моделите, имат пълна свобода на творчеството. Самите занаятчии дават много повече от себе си, отколкото може да се опише с думи, затова и думата устойчивост и етика тук важат с особена сила. По отношение на дизайна основателките споделят, че именно чувствеността ги обединява. Важно е жената да се чувства съблазнителна и сексапилна, без това да е задължително обвързано с мъжко внимание. Те казват още, че: "Добрият чифт бански е този, който те кара да забравиш, че не си тренирала от години и те предизвиква да се почувстваш като най-сексапилното същество на земята."

Материите, които използват, са еластични и наподобяващи сатен - структурата им позволява да се драпират по тялото, подобно на гръцка статуя. Точно статуите от това място и епоха стоят като вдъхновение зад силуетите и цветовата палитра, която е изцяло решена в металик гамата - стомана, старо злато, бронз и лайм зелено.

Всеки един от дизайните на Isa Boulder може да бъде закупен на сайта им ТУК, като средната цена за чифт е около 150 паунда.

More All fashion