You're #PerfectMatch, Божидара & Даниел!

You're #PerfectMatch, Божидара & Даниел!

"Когато обичаш някого, ти се оглеждаш в него като в огледало. И когато някой те обича, той се оглежда в теб..."

А когато виждаш двама души, толкова влюбени и толкова обичащи се, да се оглеждат един в друг, какъвто и скептик да си, си връщаш надеждата в Любовта. Тази любов, която създава, преборва, осмисля, дава сили и продължава дълго.

Днес в Редакцията пристигат тези двама красиви хора - победителите в играта ни с Uno de 50: Perfect Match - Божидара и Даниел.


You're #PerfectMatch, Невена & Свилен!


Отгоре до долу черно, ако не броим кецовете - двамата си отиват много, и са безкрайно приятни за комуникация - свежи, космополитни, прекрасни. Той е висок точно два метра, "като си разтворя ръцете, от край докрай на пръстите, пак стават точно два метра". В отлична форма, Даниел ни споделя, че е тренирал плуване и баскетбол, сега продължава да тренира за кеф. Тя е програмист, работи в Холандия, в Утрехт, и много й харесва да работи точно това. Прилича на модел, има великолепно излъчване, много нежна фигура и страхотно красиво лице. Казва, че неочаквано се озовала в София, предвид суматохата около Covid-19, и не знае точно кога ще се върне обратно в Холандия, но вероятно ще е до месец. Бивша републиканска шампионка по тенис за девойки.

Той не й и колега, но "има поглед върху нещата", както казва сам, съответно е в състояние да я подкрепи и разбере във всеки един момент. По стечение на обстоятелствата също работи за холандска фирма.

Иначе, Божидара завършва Приложна математика, после минава обучение в Академия IT Talents - "и се получиха нещата бързичко, имах тоя шанс". Даниел се занимава с финанси, работи в България, но за холандския пазар.

"Известно време работих в Холандия, за adidas. Там понаучих езика, после тръгнаха и работните ми предизвикателства в България, защото се търсят такива хора доста. Сега се занимавам с управление на вземанията. Правя го за холандски клиенти на корпорацията, за която работя тук. Бизнесът е по-скоро офшорен, занимава се основно с кораби, там процесът е по-сложен, комуникацията е по-трудна. Общо взето, са ми плътно заети всичките 8 работни часа на ден."


You're #PerfectMatch, Мона & Радо!


Питаме дали, както сочи логиката, любовта им пламва в Холандия?
Отговарят дружно с Не. "Познанството ни датира отпреди 4 години, когато ни запознаха общи приятели. Преди две години обаче се срещнахме за втори път."

"Случайно?", питаме.
"Не беше случайно. Беше на сватбата на въпросните приятели. Тя беше шаферка, аз - приятел. Оттам започнаха нещата."

Черното ли е любимият им цвят?
"Да! Отива ни."

И вие си отивате, Божидара и Даниел! Пожелаваме тази обич да е дълга, страстна и красива! Двамата взеха подаръците си от Uno de 50 и ни изпратиха снимка с прекрасните символни бижута на бранда.

Разказаха ни още, че карантината ги е сплотила, дoри са си взели куче - малък пухкав Голдън ретривър на име Ларж. Че са разбрали за играта ни от сайта:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.