Следва

45 години Анджи! Как актрисата преобърна живота си

Дневен ХОРОСКОП - 04.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Не всеки eготов да отговори на динамиката на предстоящия ден, която изисква бързи действия, конкретни решения и строен план. Оставете мързела настрана - днес няма да ви е нужен. Не е изключено да възникнат неочаквани неприятни ситуации, но скоростта, с която ще се движат събитията днес, ще ви помогне да намерите бързо решение. Сложни взаимоотношения ще възникнат с хора, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Обещание, което сте получили от мъж преди известно време, най-вероятно ще бъде изпълнено днес. Очаквайте интересни новини от/за хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Денят е благоприятен за възстановяване след лечение, терапия и процедури. Колкото по-активен социален живот водите днес, толкова повече интересни преживявания ви очакват.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще преживеете интересни събития или разговори с роднини, съседи или приятели. Любовният ви живот ще бъде много емоционален, особено ако имате партньор, който е далеч от вас (живее или работи на друго място). Избягвайте неясните коментари, предложения или обяснения, днес не се нуждаете от стрес в ежедневието.

Телец, Дева, Козирог: не е изключено днес да имате проблем с човек от кръга приятели или колеги. Изненадите в четвъртък  имат връзка с дома или семейството; ще имате малка причина за радост, но като цяло сте склонни към нервност, раздразнение, нетърпение.

Близнаци, Везни, Водолей: бъдете непоколебими, уверени в своите права, когато защитавате идеите или плановете си. Денят изисква да помислите върху някои от механизмите, които управляват живота ви. Не подценявайте значението на думите, решенията и събитията, които ще преживеете днес. Бъдете отворени към нови контакти и бъдете по-комуникативни с хората около вас.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък мнозина ще преживеят специални събития или успехи. Любовният ви живот ще премине през кратък момент на смут. Романтичните отношения, които ще възникнат днес, ще бъдат главно с партньор от друг град или държава. В четвъртък може да научите за драмата в живота на човек от вашия кръг от приятели или познати, но истината е, че няма какво да направите от своя страна за разрешението й.

More Astro