Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 08.06 - 14.06

Кой, ако не Роналдо, да стане първият футболист-милиардер в историята

Факт, португалецът успя!

All About Life преди 3 години

Докато едни губят статуса си на милиардери, други точно пристъпват в заветната категория. Отличници в премерването на... милиарди, разбира се, са колегите от Forbes, които в поредната си, най-нова класация на най-богатите хора в света, класират и 35-годишният нападател на Ювентус и на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо, като го определят като първия в света футболист, заработил в кариерата си милиард долара.

Доходът на спортиста за 2019-та възлиза на 105 милиона долара. Така, той заема четвърто място сред най-високоплатените звезди на база годишния си приход, като се подрежда веднага след собственичката на бюти-империята Кайли Дженър (590 милиона), рапъра Кание Уест (170 милиона) и тенисиста Роджър Федерер (106,3 милиона).


Forbes лиши Кайли Дженър от титлата "милиардер"


Това, което знаем, е че от общо изработеното, 650 милиона идват от заплати и премии, свързани с футболната игра, останалите пари са приходи от реклами.


Зад гърба си Кристиано има доживотен договор с Nike, по силата на който получава 20 милиона долара всяка година, както и солиден контракт за реклама на шампоана Clear. Рекламира още банки, най-вече Banco Espirito Santo, веригата ресторанти за бързо хранене KFC, лице е на италианския бранд Armani. През миналата година футболистът е публикувал в инстаграм 49 спонсорирани поста, всеки от които му е донесъл по около 900 000 евро.

Forbes отбелязва, че Роналдо е третият в историята спортист, изкарал милиард долара преди да се пенсионира. По-рано същото успяват до постигнат голф-състезателят Тайгър Уудс през 2009 година и боксьорът Флойд Мейуедър през 2017-та.


Сгоден ли е Кристиано, не е ли сгоден?!?!


 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.