Следва

9 звездни двойки, които се разделиха по време на карантината

Дневен ХОРОСКОП - 08.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник не бързайте да стартирате новите си проекти само защото на преден план в списъка ви с неотложни задачи. Разберете всичко, проверете и най-дребните подробности и след това действайте. Денят носи специално събитие за жените, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби; очакванията на Близнаци, Везни или Водолей за развитието на семейните или домакинските им дела ще бъдат реализирани успешно. Избягвайте конфликти, свързани с вещи или собственост; не разваляйте добрите тенденции на деня в сляпото следене на плановете си. Финансовите действия и планове на жените ще имат по-благоприятно развитие от тези на мъжете. Ангажирането с различни документи в това отношение е силно вероятно.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще имате работа с колеги, клиенти или партньори, които са известни със своя нелек характер или недобри маниери. Бъдете внимателни в отношенията си с хора, които срещате за първи път днес; помислете внимателно за действията си през следващите няколко дни, защото по този начин ще можете да осигурите важен успех за самите себе си. Наслаждавайте се на всичко, което ви се дава. Ако нямате връзка в момента, изчакайте! Не бъдете нетърпеливи - хубавите моменти си заслужават чакането.

Телец, Дева, Козирог: днес е важно да успеете в реализирането на ежедневните си задачи. Внимавайте, защото амбицията ви може да доведе до прибързани решения и грешки. Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътувания. Днес вниманието ще изисква работа или ангажимент, свързан с паричните средства. В любовната си връзка избягвайте да се поддавате на силни емоции и безразсъдни реакции.

Близнаци, Везни, Водолей: за вас понеделникът няма да бъде толкова успешен, колкото очаквате, въпреки факта, че бележи началото на нова работна седмица. Вероятно ще имате интересни възможности за изпълнение и успех, но енергията или ресурсите ви ще бъдат ограничени. Здравето ви може да изисква грижи, които не трябва да се пренебрегват. Интимните ви отношения изискват търпение, компромиси, приспособяване и нагаждане към ситуациите.

Рак, Скорпион, Риби: ще понесете по-високи или неочаквани разходи за семейството си в понеделник. Това може да ви накара да се откажете от някои покупки, които сте планирали за себе си, но бъдете сигурни, че бързо ще възстановите разликите. Денят ще бъде успешен за начинания или ангажименти, свързани с роднини и приятели. Мнозина ще се радват на новината за бременност или раждане на дете. Понеделник предвещава промени в приятелствата, като дори е възможно раздяла поради появата на нови цели в живота. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства и срещи.

More Astro